Dana 20.12.2016.godine, u prostorijama JU Centra za dnevni boravak u Prijestonici održan je bogat umjetnički i zabavni program u kojem je učešća uzelo veliki broj djece i mladih.

Program su otvorili Nebojša Grimm Djukanović i Ivana Janković, koji su prisutne obradovali akustičnom verzijom svojih pjesama, a onda su se jedna za drugom nizale tačke plesa, pjevanja, sviranja, recitacije i brojne druge. U programu su učestvovali: Stefana Jočić sa numerom „Petar Pan“, djeca iz vrtića „Zagorka Ivanović“, baletski studio „Mystic“, Ana Petrović, Nikola Ratković, Petar Ratković, Marija Kapisoda, Petar Kamban, Željko Pešić (gitara), Sara Vujošević, Ana Vulević (Hor „Zvjezdice“), Nevena Mrvaljević (Hor „Zvjezdice“), Ana Vujošević, David Vušurović, Sara Vušurović (violina), Anđela Ratković, te učesnici modne revije SGMCC Sandre Marković i Anđele Ratković.

Događaju su prisustvovali i predstavnici Prijestonice Cetinje, a ovom prilikom JU Centru za dnevni boravak uručeni su i prigodni pokloni, za koje su se pobrinuli: „Martex“ Cetinje, „Pegazus“ Cetinje, cvjećara „Bonsai“ Cetinje, Aleksandar Pejaković, Ana Lompar i „Pet & Flower Shop“ Cetinje.

Još jednom zahvaljujemo svim učesnicima i organizatorima programa, donatorima, kao i novinarki Pobjede gđi Jeleni Đukanović, koja je jedan od inicijatora i organizatora pomenute aktivnosti.