Dnevni centar za djecu i mlade sa smetnjama u razvoju Cetinje povodom desete godišnjice najavljuje konkurs za grafičko rješenje koje će simbolizovati deceniju inkluzije, podrške i napretka, navodi se u saopštenju Dnevnog centra Cetinje.

Konkurs na temu „Rastimo zajedno: Decenija podrške i ljubavi!“ je otvoren do 10. oktobra 2023. godine, a  radove će ocjenjivati stručni žiri,  autor najboljeg rada će biti nagrađen novčanom nagradom u iznosu od 500 eura.

 

“Rastimo zajedno: Decenija podrške i ljubavi!” – to je tema koja će inspirisati kreativne umove da stvore vizuelno djelo koje će odražavati dug put i postignuća Centra“..

Pozivamo sve umjetnike, dizajnere i kreativne pojedince  da se pridruže ovoj posebnoj prilici i pomognu u širenju svijesti o važnosti podrške djeci i mladima sa smetnjama u razvoju.

“Pozivamo sve kreativce da se pridruže našem jubileju tako što će dizajnirati vizuelno rješenje koje će pričati priču o našem desetogodišnjem putovanju, jer ta priča zaslužuje da se ispriča kroz umjetnost. Njihova kreativnost će nam pomoći u širenju svijesti o važnosti podrške djeci i mladima sa smetnjama u razvoju,” kazao je direktor Dnevnog centra Cetinje Božidar P. Drecun.

Drecun

Zainteresovani svoje radove na temu „Rastimo zajedno: Decenija podrške i ljubavi!“ mogu poslati na email adresu: dnevnicentarct@gmail.com

Ova prilika ne nudi umjetnicima samo šansu da svojim talentom podrže važnu inicijativu Dnevnog centra Cetinje, već i da,  postanu dio priče o inkluziji i napretku djece i mladih sa smetnjama u razvoju.

„Vaša kreativnost može doprinijeti obilježavanju desetogodišnjeg uspjeha Centra i naglasiti važnost zajedničke podrške i ljubavi prema svim članovima naše zajednice,” kazao je Drecun.