JU Centar za dnevni boravak Cetinje je i u ovoj godini realizovao veliki broj aktivnosti zahvaljući značajnim donacijama kojima su podržani programski sadržaji Centra u cilju pružanja podrške djeci sa smetnjama u razvoju i odraslim licima sa invaliditetom.

Da prijatelji Centra vode računa i o manje formalnim, a sustinski podjednako važnim aspektima boravka korisnika u Centru svjedoči i veliki broj novogodišnjih iznenađenja, koje su u želji da uljepšaju predstojeće praznike priredili pojedinci i organizacije.

Koristimo ovu priliku da svima koji su na ovaj način ukazali pažnju našim korisnicima i sa nama podijelili dio praznične atmosfere, te pokazali brigu i društvenu odgovornost zahvalimo i to: gradonačelniku Prijestonice gospodinu Nikoli Đurašković i njegovim saradnicima koji su u ime Prijestonice Cetinje korisnicima uručili novogodišnje poklone korisnicima. OŠ ,,Njegoš“, gospođi Ani Borozan, gospodi Dimitry Mikheevu i Batriću – Baću Vušurović, Ekipi RTVCG g-dinu  Borisu Šarančić i Filipu Markoviću, svi oni su obradovali naše korisnike sa novogodišnjim paketićima.  Zahvalnost dugujemo i kompniji Niksen Trade na čelu sa gospodinom Ratkom Čavor na poklon paketićima kako za sve korsinke tako i za djecu zaposenih u našoj ustanovi.

Još jednom hvala svima koji su prepoznali kvalitet rada Cetra i podržali njegov rad tokom godine na izmaku i minulih 9 godina i zajedno sa nama kreirali servis podrške koji adekvatno prepoznaje i odgovara na potrebe korisnika Centra.

Srećne predstojeće praznike našim partnerima, saradnicima i prijateljima koji nas podržavaju već 9 godina i svim sugrađanima žele korisnici i kolektiv JU Centra za dnevni boravak Cetinje.

POGLEDAJTE ALBUM
POGLEDAJTE VIDEO